چشم انداز


آسایشگاه شهید فیاض بخش بر اساس سیاست ها و اهدافی که در مسیر حمایت و توانمندسازی اقشار آسیب پذیر ترسیم کرده است همواره تمامی ظرفیت های خود را برای کاهش آسیب های جسمانی و روانی ناشی از انواع معلولیت ها ی جسمی حرکتی و کمک به این افراد برای استفاده مطلوب از قابلیت های خویش و توانمندسازی این افراد در زمینه های فردی و اجتماعی به کار می گیرد.
در ابتدا فرد معلول پس از شناسایی و معرفی سازمان بهزیستی استان به این مرکز عملا در چرخه ی خدمات توانبخشی موسسه قرار می گیرد؛ خدماتی که بر اساس نیازهای گروه های مختلف معلولان( از شیرخوار تا کهنسال با جنسیت مذکر و مونث) ارائه می شود و آنان را قادر می سازد تا از سایر توانایی های جسمانی و روانی خود به بهترین نحو بهره گیرند وعوارض ناشی از معلولیت خویش را به حداقل کاهش دهند و با افزایش توانمندی های خود، مسیر امیدبخش زندگی مستقل را بپیمایند.
parallax background
 

تاریخچه

تکه زمینی از شهر بهشت در سرزمین خورشید که سرپناهی امن و خانه ای گرم برای فرشتگان زمینی و بی پناه شده است که امیدشان پس از خدا و امام مهربانی ها به مردمان نیکوکار و نیک اندیشی است که آوازه ی مهر و عطوفتشان ریشه در تاریخ چند هزار ساله ی این سرزمین کهن دارد.این موسسه در سال 1350 با نام آسایشگاه عبدالله هنری وبه همت نیک مردانی همچون عبدالله هنری ، دکتر خدیوی ، قدس نهری ، بلال لشکری ، دکتر ارسطوپور، عبدالله هنری با چند خوابگاه و یک بخش کوچک اداری به بهره برداری رسید . پیش از افتتاح آسایشگاه در همان سال عبدالله هنری که معلولیت را به معنای واقعی پس از یک سانحه رانندگی درک کرده بود و در ساماندهی معلولان به همراه دوستان باوفایش نقش بسیار پررنگی را ایفا کرده بود درگذشت و از آن پس به احترام تمام تلاش هایش نام وی بر سردر آسایشگاه حک شد. سال 1359 پس از شهادت دکتر محمد علی فیاض بخش رئیس وقت سازمان بهزیستی کشور نام آسایشگاه به فیاض بخش تغییر و در کنار نام عبدالله هنری رسمیت پیدا کرد. تا سال 1380 آسایشگاه به صورت دولتی اداره می شد ولی در همین سال پس از تصویب هیئت وزیران و مصوبه مجلس شورای اسلامی در خصوص مراکز معلولین ، اداره آسایشگاه تحت نظر هیات امنای غیر دولتی و شورای مشارکت های مردمی قرار گرفت.

 

سوالات متدوال

1۱- نحوه پذیرش مددجودر آسایشگاه معلولین شهید فیاض بخش چگونه می باشد؟
پذیرش مددجوبر اساس ارائه نامه کتبی از اداره پذیرش بهزیستی خراسان رضوی و نوع معلولیت مددجو(جسمی حرکتی) می باشد.
2۲- چند مددجو در آسایشگاه فیاض بخش زندگی می کنند و وضعیت آنان چگونه می باشد؟
۵۵۰ مددجو در این موسسه خیریه زندگی می کنند که اکثر آنها بخصوص بخش اطفال بی سرپرست یا بد سرپرست هستند.
3۳- آسایشگاه از چند بخش تشکیل شده ، جنسیت و سن آنها چگونه می باشد؟
آسایشگاه از چهار بخش مردان ، زنان، اطفال و دانش آموزی دختران و پسران تشکیل شده است وازسن شیرخوار تا کهنسال در این موسسه خیریه زندگی می کنند
4۴- خدمات ارائه شده به مددجویان بیشتر در چه حوزه هایی می باشد؟
توانبخشی ، دندانپزشکی ، آموزشی، بهداشتی و درمانی ، فرهنگی ، رفاهی و تفریحی، ورزشی
5۵- آیا خدمات آن موسسه خیریه مختص مددجویان مرکز می باشد؟
مددجویان غیر مقیم نیز می توانند با هماهنگی های انجام شده با آسایشگاه ودر برخی موارد ارائه نامه کتبی از بهزیستی از خدمات دندانپزشکی ، توانبخشی ، ورزشی و فرهنگی استفاده نمایند و آسایشگاه این افتخار را دارد که با حمایت خیرین به ۱۲۰۰ مددجوی سایر مراکز وغیر مقیم ارائه خدمات نماید
6۶- هزینه های موسسه فیاض بخش از کجا تامین می گردد وهزینه ها ی مرکز چه قدر می باشد؟
این موسسه فاقد درآمد ثابت می باشد و هزینه های آن از طریق مشارکت های مردمی تامین می گردد. هزینه های جاری آسایشگاه در ماه بالغ بر ۵۰۰/۳ میلیارد تومان می باشد و هزینه نگهداری هر فرد معلول با توجه به خدمات ارائه شده ۵۰۰/۳ میلیون تومان می باشد.
 
300

یاور اصلی

550

مددجو

400

یاور ثابت

 
همین حالا می خواهم کمک کنم